Restaurace Lumière
Speciální velikonoční nabídka v restauracei Lumière zaměřené na francouzskou kuchynii
Každý den plánujeme dny následující tak, aby jste se zde cítili jako vítaní hosté a svůj pobyt zde si co nejvíce užili a rádi se vraceli pro neopakovatelné zážitky a atmosféru.
Zároveň víme, že velká část celkového dojmu a zážitku se vytváři i chutí. A právě na jídlo a okolnosti s tím spojené, totiž nejen se najíst, ale vychutnat si i ty nejjemnější tóny chutí a vůně se zaměřujeme.
Náši kuchaři Luboš Hindy, Vladislav Zámecký, Monika Šmídová, se Vám pokusí sprostředkovat to nejlepší z České i světové gastronomie a to vše pod taktovkou pana ředitele a šéfkuchře v jedné osobě Jakuba Šmídy. Jejich devízou je příprava ryb sladkovodních i mořských. Výběrového hovězího masa, které pochází především z Francie a Španělska.
Veškerá jídla Vám bude připravovat s týmem excelentních pomocníků a pečlivě vyškolený personál Vám je bude servírovat.
V restauraci se též můžete setkat s naším hotelovým klavírním mistrem Zoltánem Vorošem, který je zde pro Vás od středy do soboty.
Naše restaurace je otevřená od pondělí do soboty a to vždy od čtrnácti hodin až do půlnoci. Přijdte si vychutnat atmosféru naší restaurace v doprovodu skvělého jídla a živé hudby.